Ziek van de oorlogen? meld je ziek op 15 september 2014

make_love_no_war_170_26De alternatieve media doet gemeenschappelijk een oproep om ziek thuis te blijven uit protest tegen de oorlogszucht die in de wereld heerst!

Steeds meer wordt duidelijk dat de oorlogen gaan om grondstoffen en monetaire controle. De aanval op Irak was gebaseerd op leugens. De aanval op Libye was op basis van ooggetuigen van niet regerings gelieerde organisatis en bleken naderhand niet waar. Ghadaffi had zijn eigen bevolking niet gebombardeerd met een straaljager.

Dan de pogingen om Assad van zijn positie te stoten door een gasaanval te plegen op burgers. Deze aanval werd gedaan door het terroristenleger van de CIA, Al Quaida, en werd Assad in de schoenen geschoven.

Israel heeft wekenlang een opgesloten bevolking in een uiterst dicht bevolkt gebied bestookt met raketten, granaten en ander hels tuig.

En dan nu is dan de Oekraine aan de beurt. De oorlogsindustrie draait op volle toeren. De leugens achter de oorlogsretoriek worden steeds brutaler en openlijker.

Wij willen geen oorlog!

Alle burgers in de wereld willen vrede. Wij willen vrede! Daarom deze actie.

Wij roepen iedereen op om op 15 september, de dag voor prinsjesdag, ziek thuis te blijven uit protest tegen de continue oorlogszucht van onze wereldleiders en specifiek de steun die onze regering en die van de EU in deze oorlogen geeft!

Deze actie wordt ondersteund door de volgende organisaties en alternatieve media;

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.