Die witte baard, dat is eigenlijk een staart

Af en toe kom je eens een leuk verhaal tegen, en dan wil je dat ook aan anderen laten weten. Alles wat je verzint is waar, dus dit verhaal ook…..

G. schrijft; ‘Ook hadden we boven in de kerk een plaatje van een meneer op een wolk, die God voor moest stellen. Daaronder stond met gouden letters: ‘God loont het goede en straft het kwade’.

Nou G. die oude man op zijn wolk bestaat overigens wel echt hoor! Het is de prins op de witte staart…

http://www.theinterviewwithgod.com/popup-frame.html

dagplaatje 4 loresPrins Enki, die ook Vader God is, is de tweede ster van ons stelsel en die rijdt op zijn witte P… staart. Het is de tweede zon met zijn komeetstaart. In de oudheid dacht men dat een komeet of komeetachtige objecten geen staart maar een baard hadden… (Grieks – comata = baard). Vandaar ook de uitspraak; ‘Bij de baard van de pro… komeet’. En hebben alle oude goden meestal een baard gekregen als zij werden afgebeeld in marmer.

Of het waren zulke luilakken dat zij zich niet schoren. Als de goden dezelfden zijn als de Anunnaki en dat zijn ze, dan gaat het om kolonisten van andere werelden en kolonisten, denk aan onze baggeraars die in Azië en overal op de wereld werken, moeten hard werken en dan schiet persoonlijke verzorging er nog wel eens bij in! De oude God op de wolk is treffend neergezet door Michelangelo en het is een verwijzing naar de tweede ster, de bij-zon, de komeet met zijn staart.

cocacolasantaOok de kerstman met zijn arreslee en zijn rendieren (zeven stuks waarschijnlijk; denk aan de 7 aartsengelen, de begeleiders van de tweede ster… bij de Hopi de ‘nephews’, de dansende muggen die om de ster verblijven) staat voor de tweede ster, evenals onze sinterklaas met zijn stoomboot. Allemaal folklore met een echte achtergrond en we gaan het allemaal meemaken binnenkort. En kennelijk heeft het ook de aandacht van tal van afgezanten van andere werelden.

Die zijn ook met velen om dit tijdsmoment mee te maken en naar ik vernomen heb willen vele vele zielen hier incarneren om er bij te kunnen zijn. Participeren in de grote bewustzijnsstap van de mensheid, die daarmee meteen afrekenen met de Reptilians en de subrassen zoals de Nephilim. De wurgende greep van deze meesters zal ophouden en vele volkeren kunnen weer opgelucht adem halen en verder evoluëren op hun eigen werelden.

Het machtige Empire van de Reptilians zal verbrokkelen, als een kaartenhuis instorten en als dominostenen omvallen… en dat is omdat hier op deze planeet de aanzet wordt gegeven tot de gehele bevrijding van honderden planeten in dit deel van de spiraal van de Melkweg. De grote man is prins Enki, de schepper van de mens. Hij ging zijn afvallige soortgenoten voor en liet zien dat sterven, uitstappen uit het leven, kiezen het omhulsel te verlaten geen definitief einde is…

maar voortgezet kan worden in andere omhulsels. Hij, prins Enki, bevruchtte de maagd Maria en daalde in de vrucht weerom. Daarom lieve gelovige kindertjes is God de Vader dezelfde als Zoon Jezus; een ster! Jezus Christ Superstar!… is als vleesgeworden wezen onze bevrijder geworden. Hij Enki maakte vrijwillig een einde aan zijn leven en kwam als het beloftevolle kind weer terug. Het konigskind dat onder goed gesternte werd geboren en de mens zou vrijmaken.

Jezus gaat Anunnaki en mensen voor… en voor de eerste keer ervoer een klinisch amphibisch reptielwezen hoe het is een mens te zijn. Een ondersoort door hen zelf geschapen, teneinde het zware werk voor hen te verrichtten. Jezus ging als mens door alle stadia van vreugde, geluk, blijdschap, geborgenheid, vijandschap, haat, vervolging, verkettering, lichamelijke en geestelijke pijnen. Hij, prins Enki, heeft in zijn donder gevoeld hoe het is een vervolgd mens te zijn…

maar liet ook zien dat overstappen vrij gemakkelijk is. Sindsdien zitten vele Anunnaki ondergedoken in menselijke omhulsels en zijn zij ongrijpbaar voor hun opponenten. In dat opzicht is Jezus zijn eigen soort voortgegaan en heeft hij de taak opgenomen de ‘goden’, de meesters, te verbinden aan de mensen, hun ‘slaven’… zodat zij gezamelijk de dimensie- en bewustzijnsstap kunnen maken en in vrijheid kunnen kiezen te participeren in verdere evolutionaire groei. Amen!

groet Evert Jan

En welke Evert Jan mogen jullie zelf raden…

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.