Gooi je naam eens in een zoekmachine

marktwain1Bij het zoeken op mijn naam (dat doe ik wel eens) kwam ik een artikel tegen van Reginald Diepenhorst. Kan me niet herinneren dat ik ooit met die man te maken heb gehad, maar goed, hij schijnt van alles over mij te vinden. Dat is zijn goed recht, meneer Dippenhorst kan zichzelf van alles vergeven, ik neem hem niets kwalijk, alleen dat hij mijn naam niet goed schrijft en een S vergeet aan het eind van mijn achternaam.
Zijn reis door het leven is zijn eigen keuze en de manier waarop hij zijn reis leeft dat moet hij ook zelf weten, maar onwaarheiden bedenken en andere mensen die in de schoenen te schuiven met daarna je zelf vergeven, gaat me toch iets te ver.[0]

Het plaatje dat Reginald bij zijn blogje heeft gebruikt, is wonderwel een afspiegeling van de tactiek die wordt gebruikt bij de ELF, de Equal  Life Foundation. Destonians (de volgers van Poolman, de oprichter van ELF) moeten als therapie, elke dag een pagina op een blog schrijven en daar een aantal alinea’s vullen met de beginzin “Ik vergeef mezelf dat ik toegestaan en toegelaten dat …” Das prima als therapie, maar laat andere mensen er dan buiten.

Ik schreef al, het maakt mij niet uit wat je doen, maar zorg dan wel dat je niet doet alsof je de waarheid in pacht hebt. Mijn enige ergernis is dat de lieden van de Destini-clan terminologie gebruikten om zieltjes te winnen. Die terminologie die ze dan gebruiken die komt niet overeen met de ingeburgerde betekenis van die terminologie, zie daar voor mijn artikel daarover [1]

Gelukkig hebben de Destonians zich in Nederland een beetje ingebonden nadat hun leider Bernard Poolman is oveleden [2]

En dat ik schijnbaar ooit iets met de Gelijk Leven Stichting[3] heb gehad, lijkt met sterk. De Gelijk Leven Stichting is vertaald: Equal Life Foundation, en dat is het moederbedrijf van de Destonians, daar zou ik mijzelf nooit mee inlaten, dus het plaatje wat daar gebuikt is is

  1. gefingeerd/vervalst of
  2. van een dubbelganger of
  3. een infiltrant (zoals de naam van het plaatje),

maar ik ben het niet, zei de gek!

infiltrant-robin-ketelaars

Een andere grappig citaat uit het stuk van Dippenhorst is deze

… mensen zoals Robin die niet handelen in het algemeen belang ongeschikt voor een leiders-positie.

Ach, alsof ik nooit iets voor het algemeen belang doe, mensen die mijn kennen weten echt wel anders….. En leider zijn…  ja, misschien als dictator voor het algemeen belang…

Misschien vergissen ze zich met mijn naamgenoot uit zoetermeer [4] die niet van 1957 is maar van 1990.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.