#Biteuro: Het eerste digitale sociale geld met een basisinkomen #bitsocial #BEU

biteuroflow2De ontwikkeling van het eerste digitale Sociale geld met een ingebouwd Onvoorwaardelijke Basisinkomen op basis van Bitsocial technologie, een ontwikkeling voor het volgende generatie economische systeem in de EU.

Het eerste geautomatiseerd sociale geld in de wereld, het op basis van Bitcoin technologie (BTC), de Europese burgers (EU), Onvoorwaardelijk Basisinkomen (UBI ). Wees jezelf (Be you)! (BEU)

Geloof je het zelf?? Wacht maar af! De zoveelste hype!

Bitcointechnologie is superieur, maar de mentaliteit van veel van de bitcoiners is verouderd, het is gebaseerd op de oude gecentraliseerde economie en asociale praktijken zoals winst, speculatie, kapitaalinvesteringen, angst en oneerlijke verdeling. Dit soort gewoonten zijn overbodig en achterhaald en vertraagd de toekomstige ontwikkeling van de mensheid.

Het Initiatief van de Europese burger voor een onvoorwaardelijk basisinkomen is een van de grote vernieuwingen in de Europese geschiedenis. Het kan een op internet gebaseerde echte democratie en sociale welvaart in de Europese Unie en elders in de wereld van start laten gaan. Het is een nieuw fundamenteel mensenrecht, een zinvol en verantwoordelijk systeem voor ieder mens.

Beschrijving
Introductie van Biteuro begrip (BEU)

Toekomstig Sociaal-geld concept voor de Europese Unie, op basis van :

  • Bitcoin technologie – BTC
  • 500 miljoen Europese burgers – EU
  • Initiatief voor een onvoorwaardelijk basisinkomen – UBI in de Europese Unie

Alleen samenbrengen van deze drie zaken kan de toekomst van de mensheid en planeet Aarde helpen op basis van de volgende generatie economie. BTC + EU + UBI = BEU

Wees creatief , wees jezelf! Be You (BEU)

https://twitter.com/orthelius/status/425535057059536896

Bron: https://www.facebook.com/biteuro

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.