De parasieten van internet, is het een samenzwering?

gereroAls ik niet beter wist, zou ik denken dat het een samenzwering is. Nu zijn er natuurlijk allerhande argumenten te verzinnen daarvoor, maar laat ik het maar gewoon laag bij de grond houden. Soms heb je van die mensen die uit hun narcistische inslag en vanwege min of meer mishandelde hersenhelften zo veel mogelijk aandacht willen. Maar waar je aandacht aan geeft groeit, dat weten we! Toch wil ik wel wat zeggen over Gerero. Gerero is niet een nieuwe tak van Gero of Sola bestek[0] en huishoudelijke artikelen, maar een of andere oetlul die denkt dat ie heel populair is door zoveel mogelijk “vrienden” te verzamelen en dan daar zoveel aandacht vraagt dat die de boel danig verziekt.

Op Hyves is het begonnen. Hoe dat ging kun je lezen op de Hyves van Jacqueline [1]

Nu Hyves een beetje achterhaalde en bijna mislukte website voor social media is geworden, is ie overgestapt naar Facebook. Door het aanmaken van zijn account en een aantal accounts voor alle afdelingen van zijn Gereroriaansce Partij (GP), kan ie lekker zijn gang gaan.

Op Facebooek vrienden maken is eenvoudig. Je klikt gewoon op een naam en zegt “vrienden worden” Meestal is de gevraagde persoon argeloos tot vriend gemaakt. Zonder te controleren of en wat voor type “vriend” dan dan wel is. Zo kun je in een mum van tijd duizenden gebruikers aanklikken die dan meestal wel je vriendje worden. Maak je dan ook nog een paar groepen aan, dan kun je heel wat zogenaamde fans verzamelen.

Nou moet ie dat allemaal zelf weten, wat dat betreft ben ik een Nimby, maar zodra die in mijn tuintje gaat lopen spitten, dan zet ik wel klemmen! Als een molletje meld Gerero zich aan op Nederlandstalig Netwerk Basisinkomen [3]. Vertelt dat het Onvoorwaardelijk Basisinkomen (OBi) ook in zijn partijprogramma[2] van de Gereroriaanse Partij staat en dat hij daar ook onvoorwaardelijk achter staat. So far zo good.
Ik werd gewaarschuwd door een facebookvriendin dat Gerero wel vaker groepen verziekt. Ik had toen nog niet door. Maar binnen die paar uur was het zover.

“hij heeft bij ons allemaal racistische dingen gestuurd en dat ging veel sneller dan ik ze kon verwijderen, alles werd vol gespamd en er zijn daardoor mensen weg gelopen”

Opeens zitten er 260 extra mensen op een lijst van 900, een complete takeover.
Natuurlijk is het goed om reclame te maken voor een goed doel zoals het OBi, maar laat die mensen het dan eerst zelf ontdekken.

Zelf heb ik ook een aantal vrienden op facebook, maar het overgrote deel ken ik persoonlijk, of ik weet dat het oprechte en eerlijke mensen zijn. Voordat iemand zich meld als vriend, check ik eerst zijn of haar doopceel op facebook. Zodra ik daar geen overeenkomsten mee heb, is het fin.

Ook wanneer iemand zich aanmeld bij de groep Nederlandstalig Netwerk Basisinkomen, kijk ik eerst of het wel een beetje klopt. Er zijn altijd van die gasten die dan ineens reclame gaan maken voor leningen, politiek, evenementen, blogs, of anderszinds zaken die niet met het OBi te maken hebben. Deze worden dan ook terstond weer van de groep afgevoerd.

In het partijprogramma van narcist Gerero staan nog wat andere zaken, vooral spaties. Als je tussen de spaties door kunt lezen best redelijk. Er zijn wel meer mensen die een partij oprichten, maar beter een cursus Nederlands kunnen gebruiken.

De projectie van zijn mishandelde hersenhelften is te lezen in het manifest.[4] Ziet er op zich keurig uit, maar het lijkt mij meer een onbewust verlangen van Gerero dan een intentie om de wereld te verbeteren.

Nu is Gerero maar een zielig kleintje, dat zie je aan zijn tweets[5]. Gewoon veel aandacht vragen en likes. En als het dan niet snel genoeg gaat, de boel infiltreren. Je ergens tussen wurmen, met zogenaamd dezelfde interresses, uitspraken of naamgeving. Dus geen symbiose, maar als parasiet de boel leegzuigen. Alsof die gestuurd is door de NWO om goede initiatieven om zeep te helpen. Hij heeft het in ieder geval geschopt tot een eigen frustratie-site.[6]

Het kan nog veel erger hoor. Onlangs kreeg ik, vanwege de groeiende belangstelling voor het Europese Burgerinitiatief voor een OBi [7], te maken met naamkaping. Een groep genoemd Equal Life zoekt ook aandacht op deze manier. Gewoon de naamgeving voor je eigen doel gebruiken en er een andere betekenis aan geven. Dus zorg dat je niet te maken krijgt met de Destini-clan. Die zijn nog veel gevaarlijker! 😉 [8] Uiteindelijk werd het persoonlijk tussen mij en sekteleider Bernard Poolman[9], maar die ging er vandoor en zit nu in de hogere sferen de boel eens rustig te observeren. [10]

[0] http://www.museumgramsbergen.nl/exposities/gero-en-sola-fabriek/
[1] http://jacquelineiris.hyves.nl/blog/43470205/Oplichters_ontmaskerd_Deel_2/m8jw/
[2] http://gereroamsterdam.hyves.nl/
[3] https://www.facebook.com/groups/netwerkbasisinkomen
[4] http://www.gereroriaansmanifest.hyves.nl/
[5] https://twitter.com/gererovdheijden
[6] http://www.gerero.nl/
[7] http://basicincome2013.eu/ubi/nl
[8] https://orthelius.info/blog/je-kunt-de-term-basisinkomen-ook-misbruiken-voor-eigen-gewin-zoals-via-ems-elf-destini/
[9] http://creationsjourneytolife.blogspot.com/2013/07/day-453-big-scam-and-robin.html
[10] https://orthelius.info/blog/day-minus-2-see-you-later-bernard/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.